Natural Area Rugs, natural fiber rugs, natural rugs, bamboo silk rugs, abaca rugs, sisal: DOĞAL ALAN HALI

Friday, May 3, 2019

DOĞAL ALAN HALI



Hindistan'da DOĞAL LİFLER kilim ve halılar ÜRETİCİLERİ

Hindistan'da doğal halı ve kilim üreticileri

Hindistan'da doğal halı ve kilim üreticileri

Neden doğal şeyler gereklidir?

Her grubun arasında, onların sağlığı hakkında son derece bilinçli insanları görmüş olabilir ya da biz doğal ürünler tamamen güvenenlerin bazıları olduğunu söyleyebiliriz. rutin ne gibi olurdu? Sağ onlar uyku zaman sabaha kadar, her zaman doğal bir şey ayıklamak ve sadece uzun bir ve dökmeyen ömrü var onların sindirim sisteminde itin istiyorum. Teknik olarak bu insanların bu doğal ürünler kullanarak hayatlarının içinde kalitesini ekliyoruz diyebiliriz. örnek taze meyve suları için. Sadece aynı şekilde, tüm yaşamak ya da iş çevreleyen kaliteyi ekleme hakkında düşünmüş olmalı. Hiç bu yapılabilir nasıl düşündüm. o göründüğü kadar basit




Neden çoğu zaman doğal alan kilim arar?

doğal elyaf kenevir el yapımı halı Hindistan üretilen
doğal elyaf kenevir el yapımı halı Hindistan üretilen

Diyelim ki yürümeyi mümkün olmayacaktır onsuz bu bir şey hakkında konuşalım. Bu yüzeyler veya yürüdüğümüz zemine sahiptir. Şimdi bu garip geliyor. Hatta basitçe döşeme yapılması alabilirsiniz diyerek ihmal edilebilir, ancak daha fazla şey var.

Kolay bir çıkış yolu benimseyerek senin yüzeye veya fayans niteliğini artırmak nasıl size önererek basit yapalım. Zemin sorradigee doğal alan halı olarak adlandırılan eğer Hindistan'ın çiçek halı sektöründe özel bir tür ile geldi. Şimdi bize kelimesi halı kelimesini anlayalım.

Doğal : Adından da anlaşılacağı gibi, doğadan doğrudan gelir ve bir saf kalitededir. İpek, keten, sisal, Seagrass, su sümbülü, bambu, dağ otu, yün, jüt ve diğer birçok saf doğal lifler: eg için.   Büyük Tanks biri gerçek lif algılama beyaz olsun gibi aynı hissi elde ediyoruz. O da çevre dostu olduğunu. Ve orada çevreleyen alanların temizliği konusunda çok bilinçli olanlar için toz hızla gelmeyen bir nedenle bir zaman ve enerji kullanır tasarrufu halıyı bulunduğu fark olmalıdır olacaktır.

Alan : edinen halı yaymak isteyen özellikle yüzey. Bu sizin yemek odası, oturma odası, yatak odanızı olabilir. Adı yerleştirmek için istediğiniz alana göre değişir. Örneğin, yatak odasında yaymak için varsa, o yatak odası alanına halı olarak bilinecek.

Şimdi nasıl üzere ilginç şeyler bu halılar yapılır?

ayrı bir kalite bilinci faktörüne sahip olmaktan Bu halılar da bir avantajımız var. Bu sadece elle kalitesi bozulmuş olur bu şekilde halı sentez yapılan makine farklı olarak daha iyi kaliteli yapmak yetenekli dokumacı tarafından yapılır. Biz üreticileri sadece siparişlerde yüksek kaliteli kilim bu tür yapmak ve talimatlarına göre yapılan gibidir.

Halılar da hayvan dostu olan ve kolayca bir süpürge veya elektrik süpürgesi kullanarak yukarı temizlenebilir. Ama bu halıların yaklaşık bir şey uzun süre su tutma ve böylece yıkanmış elde engellenebilir zorunda olamayacağını bulunmaktadır.

Zaten kalite faktörü hakkında çok şey tartıştık. Ama bildiğim kadarıyla bu halılar doğal olarak çıkarılan malzemelerden imal edilen ve sert bir sürü iş gerektirir gibi fiyat faktörü dikkate alındığında, onlar halı diğer türleri ile karşılaştırıldığında biraz pahalı olabilir. Doğal alan kilim hakkında daha fazla bilgi için, bize ulaşabilirsiniz info@surekasgroup.com veya bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz http://www.surekasgroup.com/natural-rugs.html doğal alan kilim bazı desen gösteren çok daha fazla var paylaşılmak. 

mısır Hindistan'da doğal kilim üreticileri bırakır

mısır Hindistan'da doğal kilim üreticileri bırakır


ambalaj için hazır halı fabrikasında doğal kilim

ambalaj için hazır halı fabrikasında doğal kilim

Doğal iplik jüt el yapımı halı Hindistan'da üretilen

Doğal iplik jüt el yapımı halı Hindistan'da üretilen


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.