Natural Area Rugs, natural fiber rugs, natural rugs, bamboo silk rugs, abaca rugs, sisal: NATURLIG område tæpper

Friday, May 3, 2019

NATURLIG område tæpper



Naturfibre tæpper producenter i Indien

naturlige tæppe og tæppe producenter i Indien

naturlige tæppe og tæppe producenter i Indien

Hvorfor naturlig ting er nødvendige?

Blandt hver gruppe, har du måske set mennesker, der er ekstremt bevidste om deres helbred eller vi kan sige, at der er nogle af dem, der er afhængige helt på naturlige produkter. Hvad ville deres rutine være? Lige fra morgen til den tid, de sover, det altid vil pakke noget naturligt og skub det i deres fordøjelsessystem bare for at have en langstrakt og stedsegrønne levetid. Teknisk kan vi sige, at disse mennesker er ved at tilføje kvalitet i deres liv ved at bruge disse naturlige produkter. For eksempel frisk juice. Lige på samme måde, skal du alle har tænkt på at tilføje kvalitet til den omgivende du bor eller arbejder i. Nogensinde tænkt over, hvordan det kan gøres. Det er så simpelt som det lyder




Hvorfor de fleste af dem altid kigge efter naturlige område tæpper?

naturfiber hamp håndvævet tæppe fremstillet i Indien
naturfiber hamp håndvævet tæppe fremstillet i Indien

Lad os tale om, at én ting, uden hvilken man ikke vil være i stand til at gå. Det er de flader eller gulve, som vi gå. Nu lyder mærkeligt. Du kan endda forsømme det ved blot at sige, at du kan få gulvet gjort, men der er noget mere.

Lad os gøre det enkelt ved at foreslå dig, hvordan du tilføjer kvalitet til din overflade eller dine fliser ved at vedtage en nem vej ud. Den blomstrende tæppe industrien i Indien er kommet op med en særlig slags, hvis gulv sorradigee kaldet som en naturlig område tæppe. Lad os nu forstå gulvtæppet ord for ord.

Naturlig : Som navnet antyder, den ene, der kommer direkte fra naturen og er af den reneste kvalitet. For eksempel: Silke, linned, sisal, søgræs, vand hyacint, bambus, bjerg græs, uld, jute og mange andre rene naturlige fibre.   En af de store benifit er, at du får den samme følelse som du får hvid sensing selve fiber. Det er øko-venlige samt. Og for dem, der er meget bevidste om renlighed der omkringliggende områder ville skal lægge mærke til, at støvet ikke hurtigt bor man tæppet dermed spare en bruger tid og energi.

Område : Den særlige overflade, hvor erhververen ønsker at sprede tæppet. Det kan være din spisestue, din stue, dit soveværelse. Navnet ændres i overensstemmelse med det område, du ønsker at placere det i. For eksempel, hvis det skal spredes i soveværelset, det ville blive kendt som soveværelse område tæppe.

Nu de interessante ting om, hvordan disse er tæpper lavet?

Disse tæpper bortset fra at have en kvalitetsbevidst faktor har også en fordel. Disse er udelukkende håndlavet af dygtige væver gør kvaliteten endnu bedre modsætning maskinen lavet dem, der syntetiserer tæpperne på en sådan måde, at kvaliteten bliver forringet. Vi som producenter gør disse typer af høj kvalitet tæpper kun på ordrer og er lavet som pr dine instruktioner.

Tæpperne er også pet-venlige og kan let rengøres op ved hjælp af en kost eller en støvsuger. Men én ting om disse tæpper er, at de ikke kan holde vand i lang tid, og derfor er nødt til at blive forhindret i at få vasket.

Vi har allerede drøftet meget om kvaliteten faktor. Men så vidt er taget prisen faktor i betragtning, da disse tæpper er fremstillet af naturligt udvundne materialer og indebærer en masse hårdt arbejde, kan de være lidt dyrt i forhold til andre typer af tæpper. At vide mere om naturlige område tæpper kan du kontakte os på info@surekasgroup.com eller kan besøge dette link http://www.surekasgroup.com/natural-rugs.html viser nogle mønster af naturlige område tæpper, der er mange flere til deles. 

majs blade naturlige tæppe producenter i Indien

majs blade naturlige tæppe producenter i Indien


naturlige tæpper i tæppe fabrik klar til pakning

naturlige tæpper i tæppe fabrik klar til pakning

naturlig garn jute håndlavet tæppe fremstillet i Indien

naturlig garn jute håndlavet tæppe fremstillet i Indien


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.